Nápoj, který dokáže zabránit nádorovému bujení a překyselení těla

Datum článku: 2. 11. 2015

Stále slyšíme, že by naše strava měla být více zásaditá. A přitom převážná většina konzumovaných jídel je kyselá. Kyselé jsou všechny polotovary, jídla z rychlých občerstvení, sladkosti z bílého cukru, ale třeba také obiloviny. A výsledkem překyselení organismu jsou civilizační choroby, v čele s rakovinou. Alkalická dieta nejen ochrání vaše zdraví, ale účinně pomáhá i s léčbou již zmiňovaných onemocnění.

zdraví, překyselení organismu, rakovina, dieta, listová zelenina

Pryč s toxiny

Toxické potraviny narušují rovnováhu těla, čímž zvyšují riziko vzniku rakoviny. Kyselé potraviny mění pH rovnováhu v těle. Doporučuje se proto odstranit potraviny s vysokým obsahem cukru z potravy, protože jsou hlavním viníkem vývoje rakoviny. Možná jste to ani netušili, ale rakovinné buňky se živí právě cukrem.

Na tyto potraviny se zaměřte

Vaše strava by měla být bohatá na zeleninu, ovoce a obiloviny s tím, že byste měli zcela vyloučit masné výrobky a červené maso. Nejrychlejší způsob, jak zlepšit své zdraví a zničit rakovinné buňky, je pravidelně konzumovat šťávu ze zelené listové zeleniny ráno na lačný žaludek. V případě, že vám byla diagnostikována rakovina, konzumujte šťávu třikrát denně ráno před jídlem.

Takto si připravíte zázračný protinádorový nápoj

Potřebujete:
hrst špenátu
3 zelné listy
1 citron
půl šálku vody
Postup:
Všechny složky v mixéru promíchejte tak, aby vám vznikla jednolitá směs. Tu byste měli hned zkonzumovat.

Autor: Lenka Kostková