Mléčné výrobky, maso a cukr mohou pořádně zkomplikovat život,
protože mají schopnost zahleňovat a překyselovat organismus, což vede k nejrozmanitějším zdravotním potížím dlouhotrvajícího charakteru. Lidské tělo je však velmi subtilní "mechanismus" a navíc každý organismus má své zvláštnosti, proto je třeba se při sestavování jídelníčku řídit nejen vědomostmi, ale i zkušenostmi a pocitem.
záněty středního ucha nebo spojivek, kvasinkové infekce, případně neplodnost, vyzkoušejte kromě předepsaných léků i jinou životosprávu. Každý den si zlehka zacvičte, projděte se na čerstvém vzduchu a vylučte ze svého jídelníčku "problematické" potraviny a nevhodné potravinové kombinace (ovoce s čímkoliv, maso s bramborami ...). Vyhýbejte se výrobkům z bílé mouky, sýrem, vnitřnostem, octa, syceným nápojům, jižnímu ovoci a v případě výraznějších potíží i těstovinám.
ryby (kombinujte je pouze se zeleninou), kontrolovanou zeleninu bez pesticidů (především listovou), vařené brambory, zakysané mléčné výrobky, domácí druhy ovoce a neslazený zelený čaj. Tímto způsobem můžete organismus postupně očistit od hlenů a usazenin, které jsou "finálním produktem" špatných stravovacích návyků a způsobují několik "nevysvětlitelných" zdravotních problémů včetně permanentní únavy.
Autor: Lenka KostkováJakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno.
Stránka Naše návody používá cookies. Více informací zde.